top of page

Gelegenheidsdrukwerk

Ik kan jou helpen bij het maken van de perfecte geboortekaarten, uitnodigingen, bedankkaarten, menukaarten en alle andere drukwerk die bij jouw speciale gelegenheid passen.  

_DSF0158.jpg

Geboortekaart

Gefeliciteerd met jouw kleintje! Je weet dat je baby de wereld op zijn kop zet, dus waarom zou je jouw aankondiging niet even spectaculair maken? Ik zorg ervoor dat jouw baby's aankondiging echt uniek en persoonlijk is. Samen brainstormen we over het ontwerp dat het beste past bij jouw stijl, en dan ga ik aan de slag. Met mijn creativiteit en oog voor detail maak ik jouw geboortekaartjes echt bijzonder.

IMG_20220420_203713 (1).jpg

Huwelijksuitnodiging

Ben jij binnenkort van plan om te trouwen en wil je jouw huwelijksuitnodigingen een persoonlijke touch geven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Samen met jou brainstorm ik over het ontwerp en ik zorg ervoor dat elk detail perfect is. Van de kleuren tot de lay-out, alles wordt met de grootste zorg uitgewerkt. En omdat ik elke uitnodiging met de hand ontwerp, is geen enkele uitnodiging hetzelfde. Jouw uitnodiging wordt echt een uniek kunstwerkje!

Uitnodiging-Karen-en-Roel.jpg

Andere evenementen

Heb jij iets te vieren? Een verjaardag, housewarming, jubileum of ander tof evenement? En wil jij dat jouw uitnodigingen net zo feestelijk zijn als het evenement zelf? Ik help je graag met het maken van super leuke uitnodigingen voor jouw speciale gelegenheid. Laten we samen de perfecte uitnodigingen maken en jouw gasten uitnodigen op een originele en feestelijke manier!

bottom of page